Bröllop

Vi hjälper er till ett blomstrande bröllop!

Vi hjälper till med både stora och små bröllop,
allt i från brudbuketten till storslagna bordsdekorationer.

Under flikarna i menyn och knapparna här under kan ni se
vad vi har gjort tidigare och inspireras inför ert bröllop!

Brollop_Brud-tarnor_Melody-Flowers

Kontakta oss gärna för att boka in en brudkonsultation!

På konsultationen sitter vi ner tillsammans och går igenom era planer för bröllopet.
Vi tittar på inspirationsbilder för att se vad ni önskar i stil, känsla och tema.
Vi pratar också om andra delar så som färger, nyanser och olika blommor i säsong som kan passa känslan som ni vill förmedla. Vi tittar även på andra detaljer så som kläder, hur lokalen ser ut och vad ni tänkt er för övrig dekoration så att allt passar ert tema. Efter detta går vi igenom olika priser på de delar vi pratat om, så att ni lättare ska kunna fortsätta planera framåt.

Mötet tar ofta mellan 30-90minuter beroende på ert behov. Priset på konsultationen är 500kr men väljer ni att boka oss som er bröllopsflorist så ger vi 50% på konsultationsavgiften, oavsett om ni väljer att boka oss i samband med konsultationen eller i efterhand.

Efter konsultationen

Ni kommer få ett mail med en sammanfattning kring det vi pratat om under mötet senast en vecka efter konsultationen så att ni slipper komma ihåg allt vi pratat om. Ska ni skicka in inspirationsbilder så är det bra om ni mailat oss dessa innan, så att de kommer med i sammanfattningen. Det är på så sätt mycket lättare att veta vad som är sagt för båda parter. Väljer ni att inte boka oss som er bröllopsflorist så har ni med er all information till nästa florist.

Även om ni bokar era bröllopsblommor flera månader i förväg går det alltid bra att ändra detaljer, lägga till eller byta ut blommor samt ta bort delar fram tills dess att vi slutbeställer blommorna från våra grossister. Vanligtvis sker detta 1-3 veckor innan bröllopet, beroende på vad och hur mycket som ska beställas. Vi brukar återkoppla innan dess och ha löpande kontakt via telefon eller mail fram till bröllopsdagen.

Önskar ni hyra till exempel brudbåge eller speciella vaser/krukor är det bra att vara ute i god tid då det finns risk att detta annars redan blivit uppbokat på ert datum!

Villkor

Deposition
Vid bokning tas en deposition baserat på er beräknade ordersumma. När depositionen är oss tillhanda så är ni inbokade på ert bröllopsdatum. Vid eventuell avbokning återfås ej depositionen.

Avbokning
Vid avbokning senare än 8 veckor innan bröllopet debiteras 50% av den beräknade ordersumman och vid avbokning senare än 2 veckor innan bröllopet debiteras 100% av den beräknade ordersumman.

Leverans och dekorering på plats
Vi kan hjälpa till med både leverans och dekorering på plats. Detta måste då bokas med oss utöver er order och följer separat prislista.

Hyrda produkter
Hyrda vaser och andra produkter ska vara oss tillhanda senast onsdagen efter bröllopet. Vi har öppet tisdag och onsdag mellan klockan 12-18 under sommaren. Fråga vad som gäller vid just ert datum! Eventuellt saknade eller skadade varor debiteras till fullt pris. Skulle ni behöva upphämtning utav hyrda varor efter bröllopet, så behöver ni boka detta separat med oss. Detta ingår alltså INTE i leveranspriset om man bokat leverans sedan tidigare.

Förseningsavgift-
Har vi inte fått tillbaka hyrda produkter senast på den överrenskomna dagen debiteras ni en förseningsavgift på 1000kr/dag. Vi lämnar inte ut några priser på mail eller telefon före en konsultation! Det beror på att vi inte vill ge er fel prisinformation innan vi har all fakta vi behöver för att kunna göra en rättvis beräkning. Priserna varierar nämligen beroende på olika faktorer så som exempelvis modell, storlek och blomsterval.
Har ni några andra frågor eller funderingar?
Kontakta oss så hjälper vi er!