Bröllop

Vi hjälper er till ett blomstrande bröllop!

Vi hjälper till med både stora och små bröllop,
allt i från brudbuketten till storslagna bordsdekorationer.

Under flikarna i menyn och knapparna här under kan ni se
vad vi har gjort tidigare och inspireras inför ert bröllop!

Brollop_Brud-tarnor_Melody-Flowers

Kontakta oss gärna för en första offert!

För att kunna ge en så utförlig offert som möjligt behöver vi information så som:
1. Vilket är ert bröllopsdatum?
2. Vart ska ni vara någonstans? Vigselplats och festplats.
3.  Vad har ni för tema? Stil, känsla och färger.
4. Vad ni tror att ni behöver hjälp med samt ungefärligt antal av vardera del?
5. Har ni några specifika önskemål?
6. Har ni pratat om någon ungefärlig budget?
7. Kommer ni behöva hjälp med leverans? Dekorering på plats?
8. Har ni några inspirationsbilder? Detta hjälper oss att få en tydligare bild av vad det är ni faktiskt är ute efter i stil, känsla, färger, modeller och storlekar.

Vi sätter sedan ihop ett första förslag med ungefärliga priser och förslag på blommor i säsong som passar just er!

När ni tittat igenom vårt första förslag väljer ni om ni vill boka bröllopsdatumet, vilket vi såklart hoppas på! 🙂

Hos oss bokar man nämligen endast bröllopsdatumet för att sedan ha möjlighet att justera och planera vidare närmare bröllopet! På detta sätt kan ni som brudpar verkligen se vilka delar ni vill ha samt ha tryggheten att justera ordern innan den stora dagen!

När det närmar sig den stora dagen!

Omkring 2-3 veckor innan bröllopet kommer vi återkoppla till er om att det är dags att spika alla detaljer. Vi behöver då veta vad ni vill ha samt om det är några justeringar i ordern. Vi utgår då från det vi bestämt tidigare och gör eventuella ändringar samt går igenom tid för upphämtning, leverans osv.


Önskar ni hyra till exempel brudbåge eller speciella vaser/krukor är det bra att vara ute i god tid då det finns risk att detta annars redan blivit uppbokat på ert datum!

Villkor

Deposition
Vid bokning tas en deposition baserat på er beräknade ordersumma. När depositionen är oss tillhanda så är ni inbokade på ert bröllopsdatum. Vid eventuell avbokning återfås ej depositionen.

Avbokning
Vid avbokning senare än 8 veckor innan bröllopet debiteras 50% av den beräknade ordersumman och vid avbokning senare än 2 veckor innan bröllopet debiteras 100% av den beräknade ordersumman.

Leverans och dekorering på plats
Vi kan hjälpa till med både leverans och dekorering på plats. Detta måste då bokas med oss utöver er order och följer separat prislista.

Hyrda produkter
Hyrda vaser och andra produkter ska vara oss tillhanda senast onsdagen efter bröllopet. Vi har öppet tisdag och onsdag mellan klockan 12-18 under sommaren. Fråga vad som gäller vid just ert datum! Eventuellt saknade eller skadade varor debiteras till fullt pris. Skulle ni behöva upphämtning utav hyrda varor efter bröllopet, så behöver ni boka detta separat med oss. Detta ingår alltså INTE i leveranspriset om man bokat leverans sedan tidigare.

Förseningsavgift-
Har vi inte fått tillbaka hyrda produkter senast på den överrenskomna dagen debiteras ni en förseningsavgift på 1000kr/dag. Vi lämnar inte ut några priser på mail eller telefon före en konsultation! Det beror på att vi inte vill ge er fel prisinformation innan vi har all fakta vi behöver för att kunna göra en rättvis beräkning. Priserna varierar nämligen beroende på olika faktorer så som exempelvis modell, storlek och blomsterval.
Har ni några andra frågor eller funderingar?
Kontakta oss så hjälper vi er!